Rest in piece mamma

2009-10-13 00:58:01
Idag den 12/10 - 09 klockan 21:35 fick vi i familjen Björkgren ett väldigt tråkigt besked, Anna-Karin Björkgren bara 48år gammal har lämnat jorden och blivit den vackraste ängel som finns, igår när vi var på sjukhuset så verkade det som hon låg och väntade på något hon tittade på klockan och väntade. vi visste inte riktigt vad det var men nu vet vi. hon ville höra sitt barnbarn nellie, caroline och patrik ringde då upp nellie som var hemma och on fick säga "Hejsan mormor, Jag älskar dig, puss puss" några timmar efter det så orkade inte hjärtat längre hennes andningar blev allt längre och längre ifrån varandra.

Nu har min andra halva försvunnit med mamma, hon betydde verkligen allt för mig. men jag har fortfarande frgor i mitt huvud som jag vill ha svar på. vem kan svara på dom nu? Vem skall säga till mig att städa, diska, vika tvätten om inte du mamma jag hoppas att du finns med mig över allt för jag kan inte riktigt tro att du är borta. jag hoppas att din själ finns med mig över allt.

Nu har jag fått ta farväl utav mamma, hon låg där jag kunde se att hon var ovanför oss när vi tog farväl utav henne,
vi bestämmde vilka kläder hon skulle ha på sig. Du är jätte vacker mamma. Nu får du hälsa alla där uppe håkon, morfar, och alla andra

R.I.P Mamma




Follow

Daniel Björkgren heter jag, och är född 1989 och uppvuxen i Mölndal. Hösten 2009 förlorade jag min mor efter en kort tid cancer sjukdom. Har efter detta nu flyttat till Jönköping 2014 o jobbar som Kyllagerarbetare hos Arla Foods Gick NTI-gymnasiet med inriktning Data/El, som även vittnar om mitt intresse för datorer, spel och redigering. Har på sista tiden även börjat uppskatta fotografering, och tillbringat mycket tid till detta. Jag fotograferar mina bilder med min Samsung Galaxy 6edge o Systemkamera Canon Eos 350D.

Jag driver denna blogg för att ventilera tankar och känslor som jag bär på, och dela med mig av min vardag som innehåller både glädje och sorg, ljus och mörker.

© Jag äger rättigheterna till mina bilder. Använd dem inte utan mitt tillstånd.