En kille's syn på skönhet

2016-03-29 14:03:00
Nu tänkte jag ta upp vad jag använder för skönhets produkter i duschen som när jag kommer ut där ifrån som parfymer o hårgelé. Jag har efter en längre tid innan jag flyttade till jönköping inte direkt tagit hand om mitt utseende eller hur jag såg ut, efter att jag flyttade till jönköping så träffade jag en tjej som är idag en av mina närmaste vänner o hon fick mig att se lite nya viklar på livet. Visst nu får jag det o låta som att utseendet är allt men det är verkligen inte det jag försöker säga men att jag på ett sätt vaknade upp o verkligen själv ville se bättre ut. jag hade heller inte köpt nya kläder på flera år då jag kände att varför slänga ut en massa pengar på det när jag redan har kläder som passar mig. Låter lite som att jag var osäker på mig själv men det var jag verkligen inte utan att jag inte brydde mig på vad andra tyckte om mig o det gör jag inte heller nu. Många kanske tror att jag har något emot folk i min närhet men det har jag verkligen inte, jag accepterar o respekterar alla runt om mig o lägger mycket energi på att andra skall må bättre än vad jag själv mår.
 
  
I duschen använder jag TRESemmé shampoo eller David Beckham's The Essence fast det är dock för både hår o kropp annars kan jag också använda Family Fresh o Axe apollo alla 3 luktar riktigt gott o mjukar upp huden. Deo o parfym är något som jag alltid sätter mig direkt efter duschen spelar ingen roll om jag skall ut eller om jag skall gå o lägga mig, det har blivit mer som en rutin att jag gör det o inte något jag direkt tänker på. Där använder jag David Beckham's parfym eller någon utav dom lite väl mer kända märkerna som Nivea for men, Axe Excite eller Axe apollo. 
 
Tro det eller ej men jag använder mig utav body lotion o det har jag börjat med nyligen då jag träffade en tjej när hon var hör i jönköping o pluggade jag o hon spenderade sjukt mycket tid tillsammans o det är hon jag skall tacka för att jag har fått så mycket tankar om just Genus men hon glömde denna flska här o efter det har jag också börjat använda den. Befine - Sensual Seduction heter den.. sedan när jag nästan är klar med hela kroppen så fixar jag till håret o då använder jag mig utav SP från Wella Professionals
 

Zelda allmighty

2016-03-28 17:50:00
Det här är min Zelda-samling, jag har inte samlat speciellt länge då jag på senare tid verkligen fått upp mitt intresse till o samla på det. Det första zelda jag någonsin spelade var nog Zelda 1 till Nes, jag har tyvärr inget nes i min samling då jag har valt o fokusera på Snes där jag verkligen fick mitt intresse till tv-spel o som senare blev till ett data beroende. Stora delar av mina zelda spel o saker är inköpta dom senaste 2 månaderna o varje gång man vet att det ligger något i brevlådan när man kommer hem ifrån jobbet så blir jag lite som ett barn på julafton. Då jag redan vet att jag har något att hämta nere på Willy's idag så kommer jag bli riktigt glad när jag kommer upp o kan ställa upp den i hyllan.
 
Det senaste inköpen jag gjorde måste vara 
The Legend of Zelda Boxed Set - Jag har länge letat efter denna kistan med sex olika guider till sex olika spel o jag måste bara säga att dessa böckerna var sjukt snygga o riktigt bra gjorde. så om du är ett Zelda fan så är detta ett MÅSTE i din samling
 
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD - Detta är nog ett av dom Zelda jag inte har spelat igenom då det bokstavligen kom i torsdags förra veckan men har aldrig riktigt blivit fast vid grafiken i detta spelet men jag har alltid sagt till mig att jag skall ta mig igenom detta spelet o med tanke på att jag är ledig en vecka nu så kommer jag nog börja med spelet i alla fall.
 
Zelda Twilight Princess HD + Amiibo - ååh detta drar mig tillbaka så långt tillbaka i tiden då jag spelade det för första gången när första Wii kom o jag måste säga att det är ett av dom bästa Zelda spelen i serien utan tvekan. det tar en stund att komma in i storyn men i mitten till slutet utav spelet så är det oslagbart bra.
 
   
 
 

7 år senare

2016-03-27 20:16:00
 
Nu har jag tänkt o börja blogga igen o hade tänkt gå igenom lite vad som hänt dom senaste 7 åren som gott sedan min kära mor gick bort. Det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på henne o saknar henne. Numera har tyvärr hennes ex-man också gått bort för ungefär ett år sedan. Tillbaka till familjen så har jag o mina syskon en bra o stark kontakt med varandra trots att jag numera bor i Jönköping o jag kommer till o med bli morbror till barn nummer 10 inom familjen då min syster Sandra är gravid o skall föda till sommaren o det kan jag inte vara mer stolt o glad över än vad jag redan är. Sandra är tillsammans Daniel fortfarande o köpte en lägenhet tillsammans för snart 2 år sedan o Caroline är tillsammans med sin make Patrik o dom har hållt ihop sedan jag var nio år gammal så det har ju blivit några hå på nacken o dom bor kvar i området där jag växte upp i Mölndal. Jag har fyra systrar, jag o två delar samma mamma o alla har samma far.
 
          
Jag bor numera i Jönköping sedan 2 år tillbaka o jobbar fortfarande kvar på Arla Foods som Kyllagerarbetare, Under dessa 2 åren så har jag hunnit hitta mig själv o ändrat stora delar av min vardag o liv i helhet. Senaste så har jag börjat tänka mycket på Genus. Jag går mer än gärna på loppis o återvinner du tjärnar både pengar o tillför också något till miljön. Inte behöver man löpa nya saker hela tiden. Om något skulle gå sönder så slänger dom flesta det istället. Detta är något jag kommer skriva mer om i bloggen då det är ett intresse jag har börjat brinna för. Fotografi är något jag fortfarade har kvar ifrån förr att jag gillar o göra så det kommer nog bli en hel del bilder med systemkameran som jag fick biligt på Tradera.
 
         
Sedan har jag börjat med min spel samling då jag alltid haft ett stort intresse inom spel så har man på senare tid verkligen tagit samlingen till en helt annan nivå o då menar jag specielt med min samling till Zelda då jag tycker det är ett av den bästa spel serien som gjort. Jag kommer skriva väldigt mycket på vad jag har gjort för senaste inköp till båda min samlingar o mina andra konsoler. andra konsoler som jag har är Playstation 4, Playstation 2, Wii-U, Wii, Nintendo 3DS, Super Nintendo, Nintendo 64, Gamecube, Gameboy Color.
 
         
 
Jag uppdaterar fortfarande bloggen med utseendet o sådant då mycket text är ouppdaterat o inkorrekt.



Follow

Daniel Björkgren heter jag, och är född 1989 och uppvuxen i Mölndal. Hösten 2009 förlorade jag min mor efter en kort tid cancer sjukdom. Har efter detta nu flyttat till Jönköping 2014 o jobbar som Kyllagerarbetare hos Arla Foods Gick NTI-gymnasiet med inriktning Data/El, som även vittnar om mitt intresse för datorer, spel och redigering. Har på sista tiden även börjat uppskatta fotografering, och tillbringat mycket tid till detta. Jag fotograferar mina bilder med min Samsung Galaxy 6edge o Systemkamera Canon Eos 350D.

Jag driver denna blogg för att ventilera tankar och känslor som jag bär på, och dela med mig av min vardag som innehåller både glädje och sorg, ljus och mörker.

© Jag äger rättigheterna till mina bilder. Använd dem inte utan mitt tillstånd.