6 Månader

2010-04-13 15:38:46
Igår den 12 april 2010 så var det exakt 6 månaders Anna-Karin Björkgren lämnade oss, du skall bara veta hur mycket jag saknar dig och önskar att du kunde vara hos mig. Jag saknar ditt skratt och få vakna upp och se dig städa huset, det absolute bästa du visste var och städa och jag sa alltid till dig att du möblerar om och städer för mycket men allt du sa vara ne. Jag saknar att ha någon att prata med och skulle behöva någon nu att prata med också


Syster, min syster

2010-04-07 16:04:03
Idag så fick jag reda på att min syster har skaffat sig en Blogg här på Blogg.se hon hade en annan blogg tidigare fast den går det itne längre att logga in på för att sida blir helt vit och vet itne riktigt vad som har hänt med den, jag tycker det är roligt att min syster har skaffat en och att hon också får skriva av sig, så ni läsare som läser min blogg kanske helt enkelt vill börja läsa hennes blogg också så inga problem jag komemr länka den här lite längre ner.

http://aprilhimlar.blogg.se/

Förlåt min läsare

2010-04-05 17:51:46
Hejsan alla mina läsare jag får be om ursäkt att jag inte har uppdaretar på skit länge men det är inte så att jag inte vill blogg utan tvärt om jag vill verkligen, men har tyvärr tapat suget nu när jag mår så himla dåligt, jag sover knappt 5 timmar om dygnet varje gång jag somnar så vaknar jag igen pga av mardrömmar jag tänker så extremt mycket på mamma och saknar henne hela tiden, den 12 april så har det redan gått 6 månader sedan hon gick bort det har gått så himla fort och jag blir bara mer och mer ledsen. Jag lovar att jag skall komma tillbaka så fort som möjligt och skriva, jag gillar verkligen att skriva av mig och får mig att kännas bättre inom mig.



Follow

Daniel Björkgren heter jag, och är född 1989 och uppvuxen i Mölndal. Hösten 2009 förlorade jag min mor efter en kort tid cancer sjukdom. Har efter detta nu flyttat till Jönköping 2014 o jobbar som Kyllagerarbetare hos Arla Foods Gick NTI-gymnasiet med inriktning Data/El, som även vittnar om mitt intresse för datorer, spel och redigering. Har på sista tiden även börjat uppskatta fotografering, och tillbringat mycket tid till detta. Jag fotograferar mina bilder med min Samsung Galaxy 6edge o Systemkamera Canon Eos 350D.

Jag driver denna blogg för att ventilera tankar och känslor som jag bär på, och dela med mig av min vardag som innehåller både glädje och sorg, ljus och mörker.

© Jag äger rättigheterna till mina bilder. Använd dem inte utan mitt tillstånd.